Loading

wait a moment

Auto huren voor een dag is nog nooit zo makkelijk geweest

Je kent ze wel, die plannen die eigenlijk helemaal niet goed uitkomen, maar uiteindelijk fantastisch blijken te zijn. Je hebt het eigenlijk veel te druk, al je voorgaande weekenden en alle volgende weekenden zitten al helemaal volgeboekt en nu moet je ook nog naar de andere kant van het land reizen om daar met de familie te gaan wandelen door de herfstbossen. Het is vooral het reizen dat je tegenstaat. Het is altijd zo’n gedoe om met het openbaar vervoer te gaan, omdat je dan alle typen vervoer uit hebt gespeelde voordat je dat laatste stuk nog naar het huis moet lopen. En dat allemaal voor één dag. Gelukkig zijn er techneuten en ondernemers die deze heisa ook vervelend vonden en hier in de afgelopen jaren hard mee aan de slag gegaan om het leven een stuk comfortabeler te maken. Je kan namelijk ontzettend simpel een auto huren voor één dag!

Duurzaam en snel geregeld

Auto’s huren klinkt altijd zo omslachtig en dat was het vroeger ook. Altijd al die gegevens tien keer invoeren en borg cash meenemen, kortom gedoe. Nu heb je daar alleen maar een app voor nodig. Je vult één keer al je gegevens in, je weet altijd waar en wanneer je de auto kan halen en brengen en je kan tegenwoordig zelfs elektrische auto’s huren: nog duurzamer! Het fijne aan deze manier van huren is dat je alles altijd bij de hand hebt, je kan de auto gewoon weer neerzetten, aangeven in de app en naar huis, zonder dat je weer op iemand hebt moeten wachten die de deur open deed bij het verhuur of precies te laat aankomen; wie herkent het niet! Dat is dus geheel verleden tijd. Lange leve de technologie!

De geniale auto app

Niet alleen voor het huren van een auto voor een dag, maar ook voor als je op een willekeurig moment dringend een auto nodig hebt, kan je de auto app gebruiken voor autodelen. Je kan je abonnement altijd aanpassen naar wens, de auto is te openen met de app en je hoeft alleen de auto terug te brengen naar de juiste parkeerplek. Jij kan dus uitgerust bij de familie aan de andere kant van het land aankomen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *