Loading

wait a moment

Beste off-road SUV’s van 2021

Ben je op zoek naar de beste off-road SUV van dit jaar? Een off-road SUV is een geschikte auto voor lange ritjes langs stranden, door de woestijn, om mee naar de camping te gaan of voor het ultieme veilige gevoel op de weg. Hieronder zetten wij de beste pick-up trucks en off-road SUV’s voor jou op een rij. 

Toyota Land Cruiser

Een van de oudste modellen van Toyota is de Land Cruiser. Elk jaar wordt dit model geherintroduceerd. Dat zegt al genoeg over hoe dit model gewaardeerd wordt. Deze auto staat bekend om zijn betrouwbaarheid en robuustheid, en met zijn buitengewone motorprestaties gaat deze auto de meest verraderlijke omstandigheden tegemoet.

Jeep Gladiator Rubicon

Een Jeep Gladiator Rubicon is een geschikte SUV als je vaak met aanhangers rijdt. Het uiterlijk van deze auto is anders van de SUV’s die je gewend bent. Van deze auto kan het dak en de deuren er af worden gehaald, waardoor deze Jeep heel praktisch is. In deze SUV is plaats voor 5 personen en de auto is heel gemakkelijk schoon te houden. Ideaal voor alle omstandigheden. 

Ford F-150 Raptor

De Ford F-150 is de meest verkochte pick-up in Amerika, en daarmee ook ter wereld. Niet voor niets. De F-150 staat bekend om zijn veelzijdigheid, op de weg en op onverhard terrein. Dit is dé pick-up voor ondernemers. Met ruimte voor 5 personen een begeerlijke auto voor iedereen.

Dodge Ram 1500

De Dodge Ram is een pick-up van het Amerikaanse merk Dodge. De eerste generatie verscheen in 1981 en inmiddels is de vierde generatie in productie. De naam Ram kwam van een decoratie dat in de jaren 30 en 40 te zien was op de motorkap van Dodge pick-ups. De auto’s zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en uitvoeringen. Wil je een Dodge Ram 1500 met extra laadruimte? Kies dan voor de Dodge Ram Quad Cab en koop deze bij een speciale dealer van Dodge Ram.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *