Loading

wait a moment

Blijvende herinneringen vastleggen in een fotoalbum

Het is weer zomer! Vele mensen gaan op vakantie om hier te genieten van de rust, zon en kunnen we hier even bijkomen van de drukke periode op school thuis of op het werk. Waar we vroeger nog een fototoestel mee konden nemen en de foto’s aan de hand van een fotorolletje konden printen, is het tegenwoordig erg gemakkelijk om met onze mobiele toestellen de ervaringen vast te leggen. De camera's zijn van hoge kwaliteit en maken we hier vele foto’s en video’s mee, om deze vervolgens op te slaan op het apparaat of te plaatsen op social media, zoals Instagram. Echter is het natuurlijk ook nog leuk om de herinneringen fysiek eens terug te kijken, wat tegenwoordig mogelijk is met een zelf ontworpen fotoalbum. In dit blog vertellen we je hier meer over!

Het creëren van een fotoalbum

Nu is het natuurlijk erg leuk om de vakantiefoto’s of foto’s van andere herinneringen terug te zien op je mobiele telefoon, maar geef je de foto’s met een fotoalbum echt wat ze verdienen. Zo kun je kiezen voor een lederbook cover, linnen cover met embossing, een traditionele fotocover of kies zelfs voor een cover van plexiglas. Met een unieke cover zorg je voor een mooi exemplaar en zal het eerste aanzicht van het fotoalbum in ieder geval stralen, waarna het tijd is om de foto’s toe te voegen.

Waar we vroeger nog alle foto’s los moesten plakken, kunnen we tegenwoordig online een overzicht en volgorde maken van de foto’s. Je kunt gemakkelijk de foto’s uploaden, waarna je een fotoalbum met een maximaal aantal foto’s kiest en je kunt starten met sorteren. Je betaald een standaard vaste prijs, waarna je extra zult betalen wanneer je een extra pagina wilt toevoegen aan het fotoalbum. 

Alles uitgesorteerd? Dan is het goed om alles nog één keer na te lopen en is het fotoalbum klaar om te drukken, waarna je hem zo snel mogelijk thuis zult ontvangen!

Fotoboeken met de mooiste herinneringen

Met een fotoalbum geef je de foto’s wat ze verdienen, maar is het met meerdere fotoboeken ook eens leuk om verschillende herinneringen op te halen. Beleef je herinneringen opnieuw en blik met de fotoboeken terug op de bijzondere momenten. De fotoboeken zorgen voor fysieke herinneringen, welke je op ieder moment terug kunt bekijken. Je kunt de fotoboeken allemaal eens op tafel leggen, om deze samen met je partner of geliefde nog eens terug te kijken. Ontwerp snel je eigen fotoalbum en leg ook jouw herinneringen vast!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *