Loading

wait a moment

De beste versie van jezelf

Soms lees je (online) van die quotes waarbij jij denkt: ‘Wat moet ik daar nou mee?”. Maar toch zetten quotes als ‘Investeer in jezelf’ en ‘Word de beste versie van jezelf’ je toch aan het denken. Ook mij heeft het de afgelopen jaren aan het denken gezet. Ik heb wat tips en zal je vertellen waarom dit heeft geholpen.

Zelfverzekerdheid

De beste versie van jezelf worden. Het lijkt moeilijk, maar je er zelf al veel aan doen. Zelf ben ik een persoon met overgewicht en dit maakt me natuurlijk een beetje onzeker. Ik ben mezelf goed gaan kleden. Een mooi t-shirt, overhemd of stijlvolle jas. Neem maar eens een kijkje op Melvinsi.nl], daar vind je echt mooie kleding. Laat je daarnaast af en toe verzorgen. Knip je haren in een vlot model en laat je baard trimmen. Je zal merken dat je je zelfverzekerder gaat voelen. 

Ontwikkelen

Wat is er leuker dan jezelf continu blijven ontwikkelen? Dit kan op werkvlak, maar ook heel goed op privévlak. Leer jezelf kennen door een assessment te doen. Wat vind je echt leuk om te doen? Waarom zou je dan niet kijken of je hier je werk van kunt maken? Qua privévlak is het soms goed om bijvoorbeeld te leren discussiëren. Of wat dacht je van relatietherapie? Ondanks dat het zwaar klinkt, kan het een enorme impuls geven aan je relatie. 

Sporten

Ondanks dat ik overgewicht heb, vind ik het wel heerlijk om te sporten. Sporten maak je zelfverzekerder. Je voelt echt dat je iets gedaan hebt en brengt positieve energie. 

Heb jij nog goede tips voor mij? Dan kan ik deze in een volgende blog meenemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *