Loading

wait a moment

De leukste ideeën voor sieraden en kettingen

Van gouden sieraden tot een ketting met hanger, de sieradentrends voor het najaar van 2021 lopen alle kanten op. Of je nou iemand bent die de seizoenen trends volgt of niet, op finaste.nl zijn diverse varianten te vinden voor ieder. De trends van het najaar en de winter van 2021 en 2022 hebben we samengevoegd tot acht opvallende trends. Kort allemaal genoemd zijn dit als volgt, gouden sieraden, statement oorbellen, chunky sieraden, grote of chandelier oorbellen, chokers, lange schakelkettingen en zilveren statement onderdelen. Hierin zien we dus een uiteenloping van materialen en formaten van de sieraden, maar over het algemeen is opvallend dat ze groot en aanwezig zijn bij de outfits.

De statements

Om te beginnen met de opvallendste trends, komen de statement onderdelen weer terug. Waar de afgelopen jaren juist de wat fijnere oorbellen populair waren, is het nu een kwestie van hoe groter hoe beter. Niet alleen hangers, maar ook de oorringen komen weer helemaal terug. Niet perse alleen maar rond, maar ook ovaal of een rechthoekige vorm. Zolang de oorbellen maar groot en opvallend zijn, worden ze goedgekeurd. Tot slot hebben we ook de chandelier oorbellen die zichtbaar worden in het straatbeeld, de oorbellen met daaraan allerlei franjes en steentjes, die als een chandelier naar beneden hangen. Wel slim bij al deze opvallende sieraden, is om de outfit zelf wat rustiger te houden om het evenwicht te bewaren.

De andere trends

Naast alle verschillende trends in het gebied van de oorbellen, hebben we ook nog de overige trends. Zo is er als eerste zowel een focus op gouden sieraden maar ook de zilveren statement pieces komen weer terug. De schakelkettingen, chunky sieraden en meer, zowel zilver als goud blijven klassiekers. De chains zijn al eerder dit jaar tevoorschijn gekomen en ze blijven nog eventjes, zowel van metaal, maar ook gekleurde materialen kunnen hiervan opduiken. Een paar jaar geleden waren de chokers ook helemaal in, dit jaar hebben we een vernieuwde versie hiervan. Geen subtiele versies, maar zoals hierboven ook steeds, de brede en statement chokers komen terug.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *