Loading

wait a moment

De mooiste teksten op de muur

muurteksten

Ben je van plan om je eigen muurteksten te maken voor op de muur, kun je kiezen uit twee mogelijkheden. De bekende letters die je aan kunt brengen op de muur of een andere ondergrond, of maak gebruik van full colour bedrukte stickers. De stickers die bedrukt worden kunnen worden voorzien van alle denkbare afbeeldingen, wat je erop wilt hebben kun je eenvoudig selecteren in de online ontwerper. Ook kun je aparte letters ontwerpen en deze vervolgens aanbrengen.

muurteksten

Verschillende mogelijkheden

De mogelijkheden met de muurteksten zijn enorm, je eigen naam en huisnummer zijn namelijk ook mogelijk. Je kunt ook een combinatie maken van letters en bijvoorbeeld een afbeelding, bedenkt het en maak een prachtig uniek ontwerp. De stickers zijn op iedere ondergrond aan te brengen, voor zowel vlakke als niet geheel vlakke ondergronden. Let bij het bestellen op welk materiaal je neemt voor de sticker, niet iedere sticker is geschikt voor elke ondergrond. Nadat je het ontwerp heb gemaakt en het formaat hebt bepaald, zie je direct de prijs van je ontwerp.

Maak unieke teksten

Een mooie unieke tekst in de woon of slaapkamer, nu heb je de kans om zelf deze muurteksten te maken en te ontwerpen. Grote letters, kleine letters, een streep eronder of erboven, het is allemaal mogelijk. Wat jij ontwerpt in de online ontwerper zal worden gemaakt door plakhetzelf.nl. De stickers zijn van uitstekende kwaliteit en heel simpel zelf aan te brengen op de muur of een andere ondergrond. Sier je slaapkamer of woonkamer ook op met de teksten voor op de muur, of laat je zoon of dochter voor de kamer ook een leuke tekst bedenken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *