Loading

wait a moment

Een cocktailfeestje is niet compleet zonder een cocktailbar

Je kan tegenwoordig een cocktailbar huren. Dit is ideaal voor je feestje, evenement of beurs. Afhankelijk van de sfeer die je wilt creëren kan je een cocktailbar geheel naar je persoonlijke wensen laten invullen. Het is mogelijk om een cocktailbar en barista inhuren voor elk budget. Lees hier alles wat je moet weten over een cocktailbar op locatie inhuren.

Wat kan je verwachten van een cocktailbar op locatie

Je kan kiezen uit elke soort cocktailbar naar wens. Wil je graag een tropisch, industrieel of een moderne hippe cocktailbar? Alles is mogelijk. Voor elk budget is er wel wat beschikbaar. De cocktailbar kan van branding voorzien worden of een slogan die past bij je feest. Het cocktailmenu kan helemaal naar wens aangepast worden. Of je nou graag ouderwetse cocktails wilt of een meer modern menu? Geen probleem, alles is bespreekbaar. Wie houdt er nou niet van een lekkere mojito, margharita, seks on the beach, caipirinha, June Bug, gin tonic of een Thai Mai? Je gasten zullen genieten van een heerlijke cocktail en voor je het weet leggen ze de link tussen hun onvergetelijke vakantie en je georganiseerde evenement of feest. Uiteraard wordt er gebruik gemaakt van de beste premium drank en vers fruit bij het mixen van de cocktails. De cocktails zelf zullen worden geserveerd in mooi chique cocktailglazen. Door te kiezen voor een professionele cocktailshaker weet je zeker dat de cocktails van de beste kwaliteit zijn en geen flop zullen worden. De cocktailbar die je op locatie inhuurt wordt geleverd met alle benodigdheden zoals glaswerk, bio rietjes, bio servetjes en dergelijke. Een cocktailbar op locatie is op iedere gewenste dag en tijdstip te boeken. Als het te vroeg is voor alcohol voor sommige van je gasten dan kan er altijd gekozen worden voor een virgin versie van de meeste cocktails. Voor eventuele vragen en advies kan je altijd bij het bedrijf terecht dat de cocktailbar op locatie aan je kan leveren.

Het inhuren van een goede cocktailshaker

Dit is een van de onmisbare onderdelen om je evenement, beurs of feestje tot een hoogtepunt te brengen. Naast het feit dat je gasten zullen genieten van een heerlijke cocktail is het ook nog eens een spektakel om te zien. Een professionele cocktailshaker kan namelijk een ware show maken van het bereiden van een cocktail. Misschien kunnen ze je gasten die dit zich ook graag eens willen doen wat tips geven om hun kunsten te verbeteren. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *