Loading

wait a moment

Een passende geweerkoffer bij uw wapen

geweerkoffer

U wilt geen schade op uw geweer, daar kan DB Schietsport u bij helpen. Bij deze winkel kunt u een geweerkoffer kopen om uw wapen te beschermen. Ze hebben koffers voor verschillende wapens en ze hebben ook koffers waar verschillende modellen in kunnen mocht u een nieuw wapen willen aanschaffen.

De collectie

DB schietsport heeft een grote collectie. Ze zijn allemaal voorzien van een foam vulling aan de binnenkant om er voor te zorgen dat er geen schade is als je hem laat vallen. Ook helpt dit tegen verschuivingen in de koffer waardoor het wapen ook zou kunnen beschadigen. 

Op de website kan je een foudraal of geweerkoffer bestellen. Hier staan alle afmetingen bij zodat je goed kan zien of het bij jou wapen past. Mocht je hulp nodig hebben of mochten er onduidelijkheden zijn kan je contact met ze opnemen. Uiteraard kan je in de winkel zelf gewoon om hulp vragen bij een van de medewerkers. Sommige koffers echter zijn alleen te verkijgen in de winkel, omdat het te groot is om te laten afleveren. Als je voor 2 uur online besteld heb je het op een werkdag de volgende dag al in huis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *