Loading

wait a moment

Een vakantie boek je naar Algarve

Ben jij al eens naar Algarve geweest? Zo niet, dan is het goed om toch eens te kijken naar de mogelijkheden die het gebied te bieden heeft. Het is namelijk een enorm groot gebied, van zo’n 170 kilometer kustlijn. Maar je vindt er ook veel steden, dorpjes en andere bezienswaardigheden. Ben je nu benieuwd wat er in Portugal Algarve te doen is? Lees dan zeker eens verder.

Portugal Algarve

Jouw vakantie in Algarve

Algarve is een gebied wat mogelijk een van de populairste is in Europa. En dat is natuurlijk niet zonder goede redenen. Zo vind je er enorm veel stadjes, dorpjes en mooie gebieden. En dan hebben we het nog niet eens over de talloze stranden die je er kunt vinden. 

Ten eerste kun je er dus een van de steden bezoeken. Een aanrader is altijd om Faro te bezoeken. Deze stad bestaat al sinds de prehistorie en is omringt door een prachtige middeleeuwse muur. Daarnaast vind je er enorm veel kleine dorpjes waar je een kijkje kunt nemen. Denk aan vissersdorpjes die altijd leuk zijn om een te bezoeken. Het zijn er tevens zoveel dat je moeite hebt met het een keuze maken. Deze dorpjes vind je tevens in de bergen, wat het extra mooi maakt. Mocht je wat meer luxe willen zien, dan kun je naar Vilamoura gaan. Dit is een jachthaven waar je de mooiste boten in de haven zult ondervinden. De jachthaven is ooit door een rijke bankier uit Lissabon opgericht. 

Zoals je ziet is er enorm veel te doen in Algarve. En wat we hebben besproken in dit artikel is nog maar een klein deel van de mogelijkheden. Je vindt hier zoveel mogelijkheden dat je mogelijk zelfs moeite hebt met het maken van keuzes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *