Loading

wait a moment

Gemakkelijk afvallen met eiwitten!

Ben jij tijdens de quarantaine paar kilootjes aangekomen? Dan is het misschien weer tijd om af te vallen! Het is niet gek dat je wat bent aangekomen. Je was gewoonlijk thuis, beweging zat er niet in en uit verveling begon je met eten. Je kreeg veel proteïne binnen, maar gebruikte deze niet om op topvorm te blijven. 

Sporten

Je wilt afvallen, maar vraagt je af hoe je dit het beste kunt aanpakken. Allereerst is het belangrijk om veel te bewegen. Veel mensen werken of studeren momenteel vanuit huis. Dit brengt natuurlijk nadelen met zich mee. Je beweegt veel minder. Je staat op en loopt naar je bureau of eettafel en zit de hele dag tot je werk voltooid is. Hierna raak je vermoeid en lig je uitgeput op je bank. Om je fit te voelen, moet je fit zijn. Je zou dus meer moeten bewegen. Heb je een half uur pauze? Neem je boterham en loop een rondje in de buurt. Probeer dagelijks minstens een uur te lopen of te sporten. Hierdoor zal je je zowel mentaal als fysiek sterker voelen. Wil jij je fit voelen en afvallen? Ook dan zou je voedingspatroon moeten aanpassen op je sportleven. Je kunt bijvoorbeeld verschillende proteïnen binnenkrijgen, zonder veel te eten of veel te drinken. Bij house of nutrition heb je verschillende proteïne soorten, waarmee je zowel je eetpatroon, als je sportpatroon optimaal kunt ondersteunen. 

Proteïnedieet

Je moet natuurlijk ook op je voeding letten. Een effectieve en mooie manier van afvallen is de proteïne dieet. Naast dat je super veel sport, krijg je ook super veel eiwitten binnen. Deze eiwitten zijn nodig. Je lichaam breekt namelijk tijdens het sporten eiwitten af.Deze eiwitten zorgen ervoor dat je spieren niet afbreken. Hierdoor blijf je op gewicht, ook na het afvallen.   Een combinatie van krachttraining en proteïne dieet zou jou enorm kunnen helpen bij afvallen. Eiwitten zijn moeilijker verteerbaar, waardoor je ook minder snel honger zult krijgen. Maar welke producten bevatten dan proteïne ? 

Producten 

Wat zijn producten die eiwitten bevatten? Je verschillende voedingsmiddelen en  supplementen die eiwitten bevatten. Denk hierbij aan graan, melk, vlees en noot. Ook zijn er eiwitsupplementen. House of nutriton heeft een brede aanbod aan eiwitten. Deze zijn verkrijgbaar in de vorm van shakes, bars, muffins, chocolaatjes en ijs. Je kunt dus doorgaan met snacken, terwijl je dieet! Het is natuurlijjk wel belangrijk dat je niet te veel snackt. Te veel is namelijk nooit goed! Houd bijvoorbeeld wekelijks een cheatday en beloon jezelf met een ijs of muffin van house of nutrition. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *