Loading

wait a moment

Hulpmiddelen voor senioren die het leven makkelijk maken!

bed ouderen

Ouderdom komt met gebreken. Helaas is het vaak waar! Gelukkig kun je er zelf heel wat aan doen om comfortabel ouder te worden. In deze blog gaan we in op een aantal hulpmiddelen die het leven makkelijker maken. 

Een tweepersoons hoog laag bed

Wil je samen met je partner zo lang mogelijk kunnen genieten van een goede nachtrust? Wanneer je ouder bent, merk je dat het lang niet zo makkelijk meer is om uit- en in bed te stappen. Een hoog bed biedt in dit geval uitkomst. Een tweepersoons hoog laag bed is elektrisch verstelbaar. Dat voorkomt dat je zelf moeite moet doen om het bed in te komen of het bed juist te verlaten. Zo kun jij ‘ouderwets’ genieten van een heerlijke nachtrust! Ook bij het verschonen en het opmaken van het bed geniet je van de voordelen van een elektrisch verstelbaar hoog laag bed. Het bed is eenvoudig op de juiste hoogte te brengen. Op zoek naar een goed bed? Neem eens een kijkje bij De Zorgoutlet.

Slimme apparatuur in huis

Als senior zijn alledaagse dingen steeds lastiger uit te voeren. Maak het je daarom gemakkelijk! Tegenwoordig is er heel wat mogelijk doordat het middels technologie mogelijk is om allerlei slimme apparaten in huis voor je te laten werken. Denk bijvoorbeeld aan een robotstofzuiger. Deze stofzuiger zorgt automatisch voor een stofvrije kamer. Of wat te denken van elektrisch verstelbare gordijnen? Ook is er anno 2022 heel wat apparatuur te verkrijgen die op basis van stembediening werkt. Met slimme apparatuur van Google kun je jouw lichten bedienen op basis van jouw stem. Je hoeft dus niet meer naar het lichtknopje toe te lopen. Voor iemand op leeftijd een hele fijne uitkomst. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *