Loading

wait a moment

Je vindt eiwitrijke dieet producten gewoon online!

Wil je wat aan je lijn doen? Moeten er een paar kilo's af of reken je liever in centimeters? Dan kan het nog een hele klus zijn om een dieet te vinden dat je goed kunt volhouden. Veel diëten zijn lastig vol te houden omdat je teveel beperkt wordt in wat je wel en niet mag eten. Het komt er dan vaak op neer dat je alleen rauwe groentes en kopjes kruidenthee mag hebben. En dat houdt niemand lang vol. Je hebt, ook als je aan het afvallen bent, energie nodig. En die haal je niet uit kopjes kruidenthee. Kies voor eiwitrijke dieet producten en beperk je inname van koolhydraten. Dan is er voldoende waaruit je kunt kiezen en val je af zonder trek te hebben.

Waarom kies je voor eiwitrijke dieet producten?

Eiwitten, proteïnen, zijn een belangrijke bron van energie. Eiwitrijke dieet producten zorgen voor een verzadigd gevoel na het eten. Je hebt, ook als je er geen koolhydraten als brood en aardappels bij eet, toch een goed gevuld gevoel. En dus energie om je te bewegen. Een wandeling na elke maaltijd is altijd een goed idee. Deze gewoonte is, zeker in de zomer, gemakkelijk vol te houden. Heb je er geen tijd voor? Kies dan behalve voor eiwitrijke dieet producten ook voor koolhydraatarme maaltijdvervangers

Waarom ga je op dieet?

Een dieet volgen werkt alleen als je het echt voor jezelf doet. Als je niet meer lekker in je kleren past en je een paar kilo kwijt wilt, dan is een dieet de snelste manier om die paar kilo kwijt te raken. Heb je een ernstig overgewicht? Dan kan het slim zijn om op dieet te gaan in overleg met een diëtist(e). De kans is groot dat ook hij of zij eiwitrijke dieet producten zal aanbevelen. De begeleiding bestaat dan vooral uit tips voor bewegen en een wekelijks weegmoment. 

Online een dieet volgen

Wil je liever niet naar een diëtist(e)? Dan kun je via de website gebruikmaken van het stappenplan. Je krijgt dan tips en adviezen en je kunt sparren met iemand die er verstand van heeft. De drempel naar een online diëtist(e) is een stuk minder hoog dan die van een diëtiste in, bijvoorbeeld, een gezondheidscentrum. Het afvalplan bestaat uit 4 verschillende stappen. Heb je alle vier deze stappen doorlopen? Dan heb je je streefbericht bereikt. Het kan natuurlijk zijn dat je na het bereiken van je streefgewicht nog begeleiding nodig hebt, om je streefgewicht te behouden. SLIMdiet staat ook dan voor je klaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *