Loading

wait a moment

Bestel koffiebonen voor de heerlijkste koffie

Misschien ben jij wel helemaal verslingerd aan je koffiepadmachine, je koffiecupmachine of je koffiezetapparaat. Je vindt dat dit apparaat de lekkerste koffie maakt die je je maar kunt voorstellen. Nou, ik heb nieuws voor je. Dan heb je nog nooit koffie geproefd gemaakt van échte koffiebonen. Deze koffiebonen worden in het apparaat vers gemalen en zorgen er zo voor dat je altijd de meest lekkere koffie kunt drinken die je je maar kunt voorstellen. Je zult het verschil heel duidelijk proeven en nooit meer iets anders willen.

Welke koffiebonen kies je?

De keuze is reuze, ook op het gebied van koffiebonen. En omdat ieder mens in de loop der tijd een eigen smaak heeft ontwikkeld, kan het zomaar zijn dat jij de koffie op je werk niet lekker vindt terwijl je collega's er juist gek op zijn. Dus kies je voor thuis in ieder geval andere koffiebonen dan op je werk. Maar dan ben je er nog niet. Want welke koffiebonen kies je dan wel? Om hier goed achter te komen, kun je een proefpakket met verschillende soorten koffiebonen bestellen. In dat pakket zitten kleine zakjes koffiebonen, hierdoor kun je van iedere soort een paar kopjes drinken om er zo achter te komen welke koffie het best bij jou past.

Thuis aan het werk = thuis koffie zetten

Het is dus niet zo vreemd dat de verkoop van echt goede koffiemachines met bonenmaler een hoge vlucht heeft genomen. Thuiswerken is al niet gemakkelijk, maar als je dan ook nog eens geen goede koffie tot je beschikking hebt, is de ellende niet te overzien. Het is belangrijk om de routine die je op je werk hebt/had ook thuis te kunnen doorvoeren. En dus zul je voor thuis ook een goed koffieapparaat moeten aanschaffen. Kies dan direct de goede koffiebonen erbij en begin met experimenteren.

Experimenteren met koffie en -bonen?

Jazeker! Ieder apparaat is anders en dus kan het zomaar even duren voor je de ideale instelling(en) hebt gevonden. Ben je gek op (extra) sterke koffie of heb je het liever een tandje minder? Drink je graag espresso of juist cappuccino? De kans is groot dat jouw nieuwe koffieapparaat de koffiebonen kan omtoveren in de meest heerlijke bakkies koffie/espresso/cappuccino. Alles valt of staat bij de juiste koffiebonen. En dus zul je moeten experimenteren met de verschillende instellingen van je apparaat en met verschillende soorten koffiebonen. Als je eenmaal de perfecte instellingen en bonen hebt gevonden, dan wordt de start iedere dag een beetje gemakkelijker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *