Loading

wait a moment

Led verlichting

LetsLeds

Een mooie extra lamp kan veel sfeer toevoegen aan een ruimte. Ook is een extra lamp een mooie bron van licht die aangezet kan worden in plaats dat de ‘grote’ lamp of spotjes in de kamer aan moet. het is alleen altijd oppassen met een extra lamp. Veel van deze lampen worden namelijk geleverd zonder enige lichtbron, of met een gloeilamp erin. En dit is natuurlijk wat je niet wilt hebben. Zorg er daarom altijd voor dat je een vorm van led verlichting in huis hebt, omdat led verlichting de beste lichtbron is.

Warmte is geen probleem

Gloeilampen staan er ook bekend om dat ze te snel warm worden. Deze zijn hierdoor moeilijk direct aan te raken als deze bijvoorbeeld kapot springt. Bij led is dat anders. Led wordt in het algemeen al minder warm, en is de warmteafvoer van led veel sneller. Als een led lamp kapot springt, zou deze in principe meteen vervangen kunnen worden zonder dat er vingers verbrand worden.

Energiebesparend

Ook is led zeer energiebesparend. Doordat de warmteafvoer van led beter is, is het rendement veel hoger en zal er meer energie naar echt licht gaan, in plaats van warmte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *