Loading

wait a moment

Steel de show met deze fantastische tattoos

tattoo almelo

Steeds meer mensen willen een tattoo. De populariteit van de tattoo begon in de jaren zestig, maar is nog steeds bezig met een opmars. Je lichaam permanent versieren met prachtige plaatjes of felle kleuren is voor veel mensen de puurste vorm van make-up. Het is zeker niet alleen voor vrouwen, ook mannen zijn dol op tattoos. Een tattoo heb je voor het hele leven bij je. Je hoeft dus niet elke ochtend weer voor de spiegel jezelf weer te versieren met een likje mascara of een dunne streep eyeliner. Je kan een tatoeage laten zetten voor een dierbare herinnering. De tattoo geeft je dan kracht om niet op te geven en door te gaan met waar je mee bezig bent. Geef je zelfvertrouwen een flinke boost door zo’n spetterende tattoo te nemen. Tattoos geven je een gevoel van macht en vrijheid, het laat zien dat jij als persoon zelf bepaalt wat je met je lichaam doet. Hieronder staan een aantal tattoo trends die nu helemaal hot zijn. Als je een van onderstaande tattoos kiest, weet je zeker dat je er geen spijt van zal krijgen!

tattoo almelo

Een bloem

De laatste tijden zijn bloementattoos echte hits. Ze staan onwijs sierlijk en elegant, maar je kan ook kiezen voor een stoerdere bloem. Er zijn zoveel typen, de keuze is reuze! Er zal dus altijd wel een bloem bij zitten die aan al jouw interesses voldoet. Wat dacht je bijvoorbeeld van een bloeiende madelief op je pols, die zachtheid maar ook doorzettingsvermogen symboliseert? Je schouderblad is ook een goede plek voor een bloementattoo. Kies voor een paardenbloem die zijn pluisjes verliest als je iemand verloren bent en op een mooie wijze wil laten zien dat

Single line tattoos

In 2021 zijn single line tattoos onwijs hip. Dit zijn tattoos die uit maar een lijn bestaan. Dit geeft een waanzinnig gaaf effect, de tattoo krijgt meer dimensie en diepgang zo. Als je deze tattoo in Almelo laat zetten, weet je bovendien zeker dat je tattoo van uitzonderlijk goede kwaliteit is en dat deze gezet wordt met liefde. Een tattoo Almelo zorgt ervoor dat jij niet wakker hoeft te liggen over de genezing van je tattoo: die gaat haast vanzelf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *