Loading

wait a moment

Tijd voor een fauteuil? Ontdek het in deze blog!

fauteuil

Heb je moeite om te gaan zitten of juist om uit de stoel te komen? Deze klachten zijn ontzettend vervelend wanneer je ouder wordt en/of last van je rug hebt. Vooral als senior zit je veel en daarom heeft je lichaam extra ondersteuning nodig. Is het voor jou tijd voor een maatwerk stoel? Of ben je juist op zoek naar een hoog laag bed of een seniorenbed?

Waarom een goede houding belangrijk is

Wanneer je zithouding verkeerd is, kan dit zorgen voor diverse klachten. Helemaal wanneer je vaker bent aangewezen op je stoel. Het aanschaffen van een maatwerk stoel is de ideale oplossing. De stoel heeft niet alleen een mooi design, maar de basis is vooral belangrijk. De afmetingen worden nauwkeurig gemeten aan de hand van een speciaal meetsysteem.

Kleur en materiaal

Of je nu van leer of su├Ęde houdt: een fauteuil is in meerdere materialen beschikbaar. Hou bij de keuze van het materiaal rekening met kinderen of huisdieren. Het is handig dat vlekken goed te verwijderen zijn. Naast de ruime keuze uit verschillende materialen, heb je ook diverse kleuren. Zo past bij elk interieur een stoel. 

Bediening kiezen

Wil je de stoel manueel kunnen bedienen of ben je op zoek naar een elektrische stoel? Misschien is het goed om na te denken over een sta-op stoel. Deze stoel is handig wanneer je moeite hebt met het opstaan vanuit je stoel. Een motortje brengt de stoel op een veilige manier naar boven, zodat jij makkelijker kunt staan. Je kunt je altijd laten informeren door een expert, zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *