Loading

wait a moment

Tips voor een origineel moederdag cadeau

Het is alweer bijna moederdag. Dat betekent dat het tijd wordt om na te denken over een leuk cadeau. Vooral in deze tijd is het fijn om je moeder extra te verwennen. Je ziet elkaar waarschijnlijk een stuk minder, of misschien ervaart zij de corona crisis als een zware tijd. Met een goed cadeau zal je je moeder heel blij kunnen maken. Ook als ze zegt dat ze niks wil hebben. Een verrassing is altijd leuk. Maar wat is nou een leuk cadeau? In dit blog geven we een paar cadeautjes die het sowieso goed zullen doen.

Over het algemeen zijn moederdag cadeautjes wat makkelijker dan vaderdagcadeautjes. Bij cadeautjes voor mannen houdt het al snel op bij een horloge, ondergoed, een luchtje. of heren truien. Voor vrouwen zijn er veel meer opties. Denk aan make-up, een dagje naar de spa, of andere fijne verzorgingsproducten. Deze kan je natuurlijk ook prima aan je vader geven, maar bij mannen is het vaak nog de vraag of ze echt blij worden van zulke cadeaus. Maar wat is nou een origineel cadeau voor je moeder? Vaak zijn het niet de spullen die je voor haar koopt die haar echt bij blijven als mooie cadeaus.

Geef jouw tijd cadeau

Ga samen wat leuks doen! Moeders brengen het liefst zoveel mogelijk tijd door met hun kinderen, ook als ze dat niet altijd laten merken. Verzin een leuke verrassing waarbij je wat samen gaat doen met je moeder. Dit kan je natuurlijk in samenwerking doen met je broers of zussen als je die hebt. Je kan lekker samen uit eten gaan, samen een nachtje weg in een andere stad, of een avondje naar de bioscoop.

Act of kindness

Een ander soort cadeau dat het heel goed doet is een act of kindness. Weet je dat je moeder het zwaar heeft met bepaalde dingen? Lukt het haar niet altijd om het huishouden helemaal te managen, of heeft ze een hekel aan koken? Focus je dan op deze dingen en biedt aan om dit voor haar te doen. Dit kan een keertje zijn, een langere periode, of je kan er voor kiezen dat ze zelf mag bepalen wanneer ze dit cadeau inzet. Op deze manier kan ze zelf aangeven wanneer je haar heel erg zou helpen door dit te doen. Dit vinden moeders een super leuk cadeau! Daarnaast heeft het voor jou ook nog eens een voordeel, want het kost bijna geen geld. Al moet geld niet de voornaamste reden zijn om voor zo’n cadeau te kiezen natuurlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *