Loading

wait a moment

Tips voor een romantische avond

Ben je binnenkort een X aantal maanden of jaar samen met je vriend? Of ben je zomaar van plan eens een romantische avond met hem te beleven? Dan zijn er verschillende dingen die jullie zouden kunnen doen. Soms moet je gewoon tijd voor elkaar maken en er zijn allerlei manieren waarop je zo’n avond samen tot een succes kunt maken. Hieronder vind je wat tips.

Bestel lekker eten

Wil je niet zelf uren in de keuken hoeven staan? Eten bestellen kan ook heel romantisch zijn! Bestel jullie (of zijn) favoriete gerecht, zelf hoef je dan alleen nog maar tijd te besteden aan elkaar, zonder dat je daarbij eerst tijd kwijt bent aan het bereiden van een uitgebreid gerecht.

Duik zelf de keuken in

Zelf koken kan uiteraard ook leuk zijn. Of wat dacht je van samen de keuken in duiken, om zo jullie favoriete gerecht klaar te maken? Vinden jullie dit allebei leuk, dan kan zo’n avondje kokkerellen erg romantisch zijn! 

Maak je eigen spa

Wil je even lekker samen ontspannen, dan hoef je niet per se een spa te bezoeken. Je kunt zo’n spa ook prima thuis maken. Steek hiervoor bijvoorbeeld een heerlijke geurkaars aan, maak een voetenbadje en eindig met een massage. Je hoeft dan alleen nog maar te genieten! 

Houd een spelletjesavond

Bordspelletjes doen het altijd goed. Kies een leuk spel uit die je samen kunt spelen en geniet! Uiteraard horen bij zo’n spelletjesavond ook lekkere hapjes en drankjes. Idealiter combineer je zo’n spelletjesavond met een heerlijke maaltijd vooraf en een zelfgemaakte spa en massage als ultieme afsluiter. 

Kleed je naar de gelegenheid

Ga je op date (ook al is het in je eigen huis), dan hoort daar natuurlijk ook een mooie outfit bij. Vergeet geen mooie lingerie (van christineleduc) aan te trekken onder je kleding, dat hoort natuurlijk wel een beetje bij zo’n avond waarbij je het met z’n tweetjes gezellig hebt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *