Loading

wait a moment

Toe aan een nieuw interieur? Onze tips!

woning inrichten

Kan jouw woonkamer wel een upgrade gebruiken? Kijk je al jaren tegen hetzelfde interieur een gaat dit je echt vervelen? In deze blog geven we je een aantal tips. Welke wijzigingen hebben nu echt een grote impact op jouw interieur? Heb je na het lezen van deze blog zelf nog een aantal suggesties? Laat gerust een reactie achter onderaan deze blog! 

Een nieuwe vloer doet wonderen

Ligt er al jaren dezelfde vloer in de woonkamer? Is deze versleten of simpelweg niet meer van deze tijd? Een vloer is voor een groot gedeelte bepalend voor de sfeer van de kamer. Doorgaans kiezen mensen eerst de vloer uit, om vervolgens meubels uit te zoeken. Op dit moment kiezen veel mensen voor een laminaatvloer of een pvc vloer. Onze tips voor het uitzoeken van een nieuwe vloer: 

Momenteel is een visgraat pvc vloer erg populair. Visgraat zorgt voor een chique uitstraling. 

Nieuw behang of een kleurtje op de muur

Kijk je al jaren tegen dezelfde kleur muur aan? Tijd om voor wat nieuws te gaan in 2022. Kies bijvoorbeeld voor behang met een mooie print. Behang zorgt voor warmte. Wel zo fijn! Zie je het niet zitten om te behangen? Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de muur te verven. Een klus die je uitstekend zelf kunt doen. Ga voor een warme kleur (taupe bijvoorbeeld). Het doet een hoop voor je interieur! 

Accessoires

Accessoires doen een hoop. Vazen, kussen, kandelaars en ga zo maar door. Met accessoires kun je zorgen voor sfeer in jouw woonkamer! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *