Loading

wait a moment

Tools die een barber moet hebben

Barber zijn is een beroep dat nooit verloren zal gaan, want in elk tijdperk moeten mensen hun haar en baard goed laten knippen en stylen, hoewel het wel de juiste vaardigheid en expertise vereist. Om de complete barbershop Rotterdam te zijn, moet je een bepaalde set tools hebben die je diensten compleet maken, of je nu een amateur of een professional bent. Vraagt ​​u zich af wat dat zijn? Welnu, hier zijn de onmisbare tools voor elke kapper.

Kam

Het spreekt voor zich dat of je nu het haar op het hoofd, de baard of de snor styliseert of knipt, of je nu een professional bent of gewoon een starter, je zeker een haarkam nodig hebt om je voor te bereiden op het uitvoeren van kappersdiensten.

Tondeuse

Een bedrade trimmer of draadloze trimmer is goed voor wanneer u het haar snel en schoon moet scheren, of het nu op uw hoofd, baard of snor is (van u of van iemand anders) en dat maakt het een onmisbaar kappersgereedschap.

Open scheermes

Voor momenten waarop u een gladde scheerbeurt nodig heeft met een bepaalde hoek op het hoofd of het gezicht, is een open scheermes handig. En als je een professional bent met expertise in kappersvaardigheden, kun je misschien zelfs een mooi vervaagd kapsel krijgen met een open scheermes.

Een handdoek

Bij het uitvoeren van kappersdiensten helpt een handdoek bij veel stappen, zoals het afvegen van overtollige scheerschuim van het gezicht, het verwijderen van vocht, het knippen van haar uit de nek en dergelijke.

Een schoonmaakborstel of stofdoek

Last but not least, een ander onmisbaar hulpmiddel voor elke kapper is de schoonmaakstofdoek of borstel om gevallen haar weg te vegen nadat de behandeling is voltooid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *