Loading

wait a moment

Unieke sneakers

Sneakers zijn ideaal en worden door veel mensen gedragen. Zo kun je ze combineren met een casual outfit maar ook voor een netter outfit kun je gebruik maken van sneakers. Kies er bijvoorbeeld voor om een mooi overhemd te dragen in combinatie met een mooie chino, en hier een paar witte mason garments sneakers onder te dragen. De schoenen van het merk mason garments hebben een modern en uniek design. Zo kun je ze vaak herkennen aan de zool die wat geribbeld is. De schoenen zijn gemaakt van diverse materialen zoals leer en kalfsleder, die altijd van de hoogste kwaliteit is en in Italië wordt geproduceerd.

Series

Mason Garments verkoopt zijn sneakers in zogenaamde series. Elke serie is een model en heeft een sneaker die uniek is. Ben je op zoek naar een sneaker die vaak een effen witte kleur heeft en aan de achterkant is voorzien van een mooi suede design? Dan is het model roma echt aan te raden. Deze variant is ook verkrijgbaar in diverse uitwerkingen en bestaat uit meerdere algen en kleuren. Ben je op zoek naar een nieuwer en een meer modern model van mason garments? Kies dan voor het Firenze model wat bestaat uit meerde soorten materialen, kleur, en ook verschillende soorten leer. Ook heeft deze sneaker een elegant Mason Garments logo op de achterkant van de sneaker staan, waaraan je hem snel kunt herkennen.

Bestellen maar

Als je graag een paar van deze mason garments sneakers wilt bestellen kun je dit natuurlijk doen in een winkel, maar ook kun je ze online bestellen. Het voordeel van een betrouwbare en grote aanbieder zoals Hans Voortman is dat je zeker weet de schoenen 100% origineel zijn en daarnaast krijg je ze meestal al de volgende werkdag in huis. Ook bied de site een groot aanbod aan verschillende soorten sneakers van mason garments. Zo kun je ook sneakers van oudere series aanschaffen waarbij je een mooie korting krijgt op de prijs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *