Loading

wait a moment

Verbeter je seksleven met deze tips!

Heb je inmiddels al een lange tijd een relatie en begint het seksleven enigzins te vervelen? Erg balen, maar gelukkig zijn er genoeg stappen die je kunt ondernemen. In dit artikel worden er een aantal tips gegeven waarmee jij jouw seksleven een nieuw leven in kan blazen!

Tip 1: neem de tijd voor elkaar!

Als je al wat langer een relatie hebt, kan het zijn dat je elkaar steeds minder aandacht bent gaan geven. Dit is er wellicht buiten je weten om ingeslepen. Toch is het voor je seksleven van groot belang dat je hier wat aan doet. Spendeer wat meer tijd met elkaar en probeer samen plezier te beleven. In de meeste gevallen resulteert dit in meer lust en dus een beter seksleven.

Tip 2: luister naar elkaar

Een ander veelgemaakte fout in de slaapkamer is dat er niet naar elkaar wordt geluisterd. Zo heeft de een wellicht leuke fantasieën en besteedt de ander daar geen aandacht. Dit terwijl juiste de fantasieën het seksleven een boost kunnen geven. Zorg er hierbij wel voor dat je niet over je eigen grensen gaat. Als je een aantal dingen in bed liever niet doet, doe het dan simpelweg ook niet.

Tip 3: maak gebruik van glijmiddel en andere 'hulpmiddelen'

Over seks wordt erg vaak makkelijk gepraat. Toch vraagt een goed seksleven om veel aandacht. Zo kunnen kleine problemen zich ontwikkelen tot een erg groot probleem voor een van de twee. Een probleem waar veel vrouwen tegen aanlopen, is dat zij te weinig vocht aanmaken. Hierdoor kan de seks inplaats van fijn, pijnlijk worden. Een manier om dit op te lossen, is door glijmiddel te gebruiken. Glijmiddel is voor veel stellen noodzakelijk voor een goed seksleven. Naast glijmiddel zijn er ook diverse andere hulpmiddelen die je kunt gebruiken. Zo kan het ook erg leuk zijn om een speeltje te kopen. 

Tip 4: Laat spanning los en probeer op te gaan in het moment

Het dagelijkse leven zit vol met spanningen. Een grote groep mensen is niet in staat om dit los te laten. Dit resulteert in een lager libido of afleiding tijdens de seks. Probeer bewust spanningen zo snel mogelijk los te laten en ruimte te maken voor intieme momenten. Juist de intieme momenten met je partner kunnen ervoor zorgen dat je meer tegenslagen kunt verwerken. Probeer daarom als stel seks te zien als een belangrijk onderdeel van de relatie. Zie vervolgens de relatie als basis van je dagelijkse leven en probeer daarmee relevante en onrelevante zaken van elkaar te scheiden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *