Loading

wait a moment

Waarom kiezen voor een dopper

dopper

We zien allemaal op een dagelijkse basis hetzelfde ritueel voorbijkomen. Of dat nu is op je werk, of in een ontspannen setting, veel mensen maken gebruik van plastic flesjes. Deze flesjes kopen ze bijvoorbeeld in de supermarkt of bij een cafetaria. In deze flesjes kan van alles zitten zoals cola, frisdrank in het algemeen en water. Met name de flesjes met water zijn tegenwoordig erg populair en worden veel gekocht en gebruikt. Het nadeel van dit systeem is dat de flesjes allemaal zijn gemaakt van plastic. Plastic is per definitie geen goed idee voor het milieu. Zeker niet als je bedenkt dat een grote meerderheid van alle gekochte plastic flesjes uiteindelijk jammer genoeg beland in de oceanen. Hierdoor krijgen de dieren die hier wonen en allerlei andere flora en fauna problemen met hun leefomgeving en hun gezondheid. Gelukkig is er een hele goede manier om ervoor te zorgen dat dit aanzienlijk wordt verminderd.

dopper

Stop met wegwerpflesjes, koop een dopper

Het probleem dat het veroorzaakt kan heel makkelijk worden opgelost door simpelweg een dopper te kopen. Een dopper is een flesje dat gemaakt is om veelvuldig opnieuw gebruikt te kunnen worden. De dop zelf verkeerd zowel als dop als een kopje waar je je drankje in kan schenken. Ook is het design heel erg mooi gedaan. Het is dus ook een iPadje zich om in je tas mee te nemen ergens naartoe. Ook is het product zeer makkelijk afwasbaar en handelbaar. Doordat je deze gewoonte jezelf aan leert, bespaar je voor een groot gedeelte het onnodig wegwerpen van plastic flesjes. Daarnaast bespaar je natuurlijk ook op de kosten van elke keer weer een nieuw flesje moeten kopen, dat in veel gevallen vervolgens Na eenmalig gebruik wordt weg geworpen.

Zonder winst oogmerk

De fabrikant van dit product is een fabrikant die fungeert zonder dat er winst moeten worden gemaakt. De enige echte winnaar van de verkoop van dit product is het milieu en de directe Omgeving van alle mensen. Wanneer het allemaal zelf aanleren om langer dan een keer te doen met een kwalitatief goede fles zoals deze, kunnen we onszelf kosten en het milieu besparen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *