Loading

wait a moment

Wat zijn de bekendste sigaret merken?

Heb je besloten om te gaan stoppen met traditioneel roken en wil je overstappen naar de e-sigaret? De kans is groot dat je dan geïnteresseerd bent in de verschillende merken op het gebied van elektronische sigaretten. In deze blog kun je lezen over de grootste e-sigarettenmerken, waaronder het Justfog assortiment en het Aramex assortiment. De merken die in deze blog genoemd worden zijn de populairste merken qua e-sigaretten, maar het is belangrijk om hierbij te vermelden dat het uiteindelijk toch een kwestie van smaak is. De ene elektronische sigaret is een match, de andere niet. In deze blog kun je meer lezen over de verschillende elektronische sigarettenmerken. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

Justfog e-sigaretten

Het Justfog assortiment is een van de grootste op het gebied van e-sigaretten. Het is een Koreaans merk dat erg toonaangevend vergeleken met vele andere elektronische sigarettenfabrikanten. Justfog is een bedrijf dat al jarenlang meedraait in het produceren van elektronische sigaretten en daardoor veel ervaring heeft. Het bedrijf is wereldwijd bekend. Het populairste product uit het Justfog assortiment is de Q16. Deze elektronische sigaret wordt continue geïnnoveerd, waardoor hij altijd meegaat met de tijd. Perfect voor de beginnende elektronische roker.

Vuse en Aramex

Het Aramex assortiment bestaat alweer jaren en is een goed alternatief voor de persoon die wil stoppen met het inhaleren van nicotine. Het Aramex is ideaal voor de persoon die wil minderen met roken of wil gaan stoppen. Hetzelfde geldt voor het merk Vuse, dat alternatieve producten aanbiedt die geen nicotine bevatten. Vuse heette eerst Vype, maar heeft een naamsverandering ondergaan. De verpakkingen van de elektronische sigaretten hebben een make-over gekregen en het bedrijf heeft een nieuwe ePod op de markt gebracht: de Vuse ePod 2. Behalve de ePod 2 is ook de Vuse ePen erg populair. Zowel de ePod als de ePen hebben ingebouwde batterijen die navulbaar zijn. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende smaken zoals tabak, appel, mint, kersen, vanille en mango.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *